Wij ontwerpen uw kantoorinterieur - The Revolution Guys
We design and build meaningful connections.
Revolution Guys, Antwerp, antwerpen, design, build, meaningful, connections, interieur, mascha de kleyn, aldwin de kleyn, projectinrichting, het nieuwe werken, revolutionguys.com, revolutionguys.nl, design and build interieur projecten, renovatie kantoor, verbouwen kantoor, duurzaam interieur, open office, totale renovatie kantoor, werkplekstrategie, kantoorontwerp, facility management, vastgoed renoveren
18011
post-template-default,single,single-post,postid-18011,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Wij ontwerpen uw kantoorinterieur

We design meaningful connections

Wij ontwerpen uw kantoorinterieur

Wij ontwerpen uw kantoorinterieur

Van agile werken tot “a new way of working”, wat uw samenwerkingsconcept ook is, wij analyseren, organiseren en definiëren uw nieuwe organisatie en ontwerpen uw kantoorinterieur. Want een interieur staat niet meer op zichzelf; een interieur moet de samenwerking tussen de mensen bevorderen en het gekozen concept vorm geven.

Van grote open ruimte tot een agile werkomgeving

Bij dit project hebben we een saai oud pakhuis omgetoverd tot een waar paradijs om in te werken, te communiceren, samen te werken en te beleven. Grote ruimtes zijn omgetoverd tot intieme ruimtes om in alle privacy te kunnen werken, of om in alle rust te kunnen vergaderen. Het stoere karakter van het pand is gerespecteerd door het toepassen van stoere zwarte kozijnen met glas. Vloeren zijn van beton en als tegenwicht af en toe gedecoreerd met een warm vloerkleed.

In deze tijd van digitalisatie wordt het opbergen van grote dossiers steeds onbelangrijker. Daarom geen rolluikkasten, maar open industriële wandrekken. Om eens iets in te zetten wat past bij het project waar de werknemers mee bezig zijn, of een product van het bedrijf zelf als showcase. Kortom sfeer en betrokkenheid zorgt voor een makkelijke connectie.

Werkplekken zijn geclusterd om in een groep van maximaal 10 personen met elkaar als team te kunnen werken. De teams kunnen elk gebruikmaken van een vergaderzaal, waar zij alle mogelijkheden hebben om hun team tot topprestaties te leiden op een agile manier.

Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to work in.

In het dagelijkse leven wordt het steeds belangrijker om ons te richten op verbinding, inspiratie, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Door ons op deze aspecten te richten kunnen mensen, teams en bedrijven of instellingen, topprestaties leveren. Om dit te bereiken begin je met het interieur; dit moet uitnodigen om een verbinding te kunnen maken. De omgeving moet inspireren, af van de gebaande paden. Met andere woorden het interieur moet uitnodigen om makkelijk verbinding te kunnen maken met andere mensen. Met connectie gaan mensen elkaar begrijpen en kunnen ze prestaties leveren die tot ongekende hoogte reiken.  Dan pas heb je een interieur dat goed werkt.

Wil jij ook een nieuw kantoorconcept voor jouw bedrijf of instelling, contacteer ons via “FOLLOW THE REVOLUTION”.