Van Starck tot Urban product ontwerpen - The Revolution Guys
We design and build meaningful connections.
Revolution Guys, Antwerp, antwerpen, design, build, meaningful, connections, interieur, mascha de kleyn, aldwin de kleyn, projectinrichting, het nieuwe werken, revolutionguys.com, revolutionguys.nl, design and build interieur projecten, renovatie kantoor, verbouwen kantoor, duurzaam interieur, open office, totale renovatie kantoor, werkplekstrategie, kantoorontwerp, facility management, vastgoed renoveren
17922
post-template-default,single,single-post,postid-17922,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Van Starck tot Urban product ontwerpen

Product Design

Van Starck tot Urban product ontwerpen

Elk jaar maken we prachtige ontwerpen voor producten voor bestaande merken en/of specifiek voor de eigen behoefte van bedrijven. Merken die onze ontwerpen opnemen in hun collectie. Bedrijven die een speciaal ontwerp uitgedacht willen hebben voor bijvoorbeeld een ontvangstbalie, speciale control rooms en meer.

Met de serie product ontwerpen voor Kartell hebben The Revolution Guys een verbinding weten te maken tussen natuur en interieur. De natuur als buitenomgeving, van urbanisme tot anti-urbanisme, de landelijke idylle. Steden drukken een steeds grotere stempel op het leven van de mensen. Steeds meer mensen wonen en werken in een stedelijke omgeving. Dit is één van de redenen dat men een steeds groter verlangen heeft naar alles wat natuurlijk is, wat gezond is, wat een minder grote stempel drukt op onze natuur.

Van Starck tot Urban product ontwerpen

In combinatie met Philippe Starck en zijn ontwerpen voor Kartell hebben The Revolution Guys een aantal limited editions ontworpen. De natuur hebben we laten reflecteren in deze meubels.

In de Francois Ghost spiegel reflecteert het beeld van een perenboomgaard met de Bloom hanglamp, enerzijds in een urban setting van een verlaten haven, anderzijds in een herfstachtig bos. De Louis Ghost is geportretteerd in een bos vol bomen en zuursof. Louis zelf staand tussen bomen, terwijl het beton van de stad in Louis wordt weerspiegeld.

Door de fotografie aan de waterkant van het tafeltje Tip Top, zie je denkbeeldig de Koi vissen voorbij zwemmen. Het is als een trompe l’oeil. Daarentegen is de Small Ghost Buster weer gefotografeerd in de urban setting van Amsterdam met veel beton en andere stedelijke materialen. Het groene uiterlijk wordt veroorzaakt door het groene blad wat in het kastje is verwerkt.

De tegenstelling stad-natuur werd door The Revolution Guys tot één geheel gebracht om samen te smelten tot landschap in een urbanistische omgeving.

Fotografie Kim van Kempen – The Revolution Guys – All Rights Reserved®