Van opslagruimte tot open kantoor - The Revolution Guys
We design and build meaningful connections.
Revolution Guys, Antwerp, antwerpen, design, build, meaningful, connections, interieur, mascha de kleyn, aldwin de kleyn, projectinrichting, het nieuwe werken, revolutionguys.com, revolutionguys.nl, design and build interieur projecten, renovatie kantoor, verbouwen kantoor, duurzaam interieur, open office, totale renovatie kantoor, werkplekstrategie, kantoorontwerp, facility management, vastgoed renoveren
16933
post-template-default,single,single-post,postid-16933,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Van opslagruimte tot open kantoor

Werken op een super A-locatie
Van opslagruimte tot open kantoor

Van opslagruimte tot open kantoor

Opslagruimtes omvormen tot kantoren. Dat hebben The Revolution Guys al vaker gedaan. De meeste bedrijven beginnen met een kantoor, groeien, maken rommel en denken veel op te moeten slaan en komen dan in de problemen met de werkruimte. Ongewild staan er prachtige kantoorruimtes te verwilderen tot enorme opslagruimtes waar nauwelijks naar gekeken wordt. En zijn al die spullen, als oude bureaustoelen, overjarige ladenblokken en perenhouten kantinetafels uit de jaren negentig, het waard om zo’n dure kantoorruimte in beslag te nemen? Laat nog staan de potentie die zo’n ruimte heeft om tot een plezierige werkruimte omgevormd te worden.

Zo zijn The Revolution Guys op een opslagruimte gestuit op een super A-locatie. Toegeven er moet wat aangepast worden om mensen er met plezier en een aangenaam gevoel te laten werken. Maar dat zit niet in de functionaliteit van de ruimte, het zit meer in het gevoel wat de mensen erbij hebben. Want we worden toch niet in een opslaghok geduwd? Nee, dat worden ze zeker niet.

Werken op een super inspirerende A-locatie

We zullen over de locatie nog niet uitweiden, maar neem van mij aan dat veel mensen jaloers zouden zijn om op zo’n plek te mogen werken. Enfin voor het interieur hebben we een nieuw concept ontwikkeld en de opdrachtgevers waren zelf verbaasd over de mogelijkheden die de ruimte met zich meebrengt. Een kantoorruimte met alle nodige basis faciliteiten is aanwezig, een prachtige stads binnentuin die totaal afgeschermd is. Denk daarbij aan een mooie zonnige zomerdag en zie iedereen buiten vergaderen! In één woord zalig!

De lege ruimte van een opslagruimte biedt de mogelijkheid om een vrije en flexibele inrichting van meubels en verlichting te maken, terwijl het gebouw met een rijke geschiedenis een zeer stimulerende omgeving kan zijn voor haar werknemers. De innovatieve meubels, verlichting en ideeën van The Revolution Guys bieden een perspectief op een effectief kantoor.

Een uniek Open Space Concept

Het zal een inspirerend kantoor zijn want we pakken alle gebieden aan; van verlichting tot klimaat, van akoestiek tot open space concept. Elk aspect wordt door ons bekeken en afgestemd op de cultuur van het bedrijf. Want elk bedrijf is uniek en elk interieur moet een unieke ervaring zijn.

Bijgevoegd alvast één foto uit de presentatie want we mogen er nog niet te veel over uitweiden. Maar zeg nou zelf, deze ruimte moet toch tegelijkertijd plezier en inspiratie bieden! Nu is het management aan zet om de beslissing te nemen!

En revolutionaire groet