Van Idee en Ontwerp tot laten Bouwen - The Revolution Guys
We design and build meaningful connections.
Revolution Guys, Antwerp, antwerpen, design, build, meaningful, connections, interieur, mascha de kleyn, aldwin de kleyn, projectinrichting, het nieuwe werken, revolutionguys.com, revolutionguys.nl, design and build interieur projecten, renovatie kantoor, verbouwen kantoor, duurzaam interieur, open office, totale renovatie kantoor, werkplekstrategie, kantoorontwerp, facility management, vastgoed renoveren
18060
post-template-default,single,single-post,postid-18060,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Van Idee en Ontwerp tot laten Bouwen

Van Idee en Ontwerp tot laten Bouwen

Van Idee en Ontwerp tot laten Bouwen

Hoe kom je van een idee tot een compleet nieuw kantoorinterieur?

Managers en CEO’s weten vaak dat hun bedrijf anders moet worden ingericht om hun nieuw geformuleerde doelstellingen te behalen. Oude samenwerkingsvormen met bijbehorende vergaderkamers en individuele kantoren passen niet meer bij de nieuwe ideeën over samenwerken. Of men is 10 jaar geleden al overgestapt naar de welbekende kantoortuin. Maar ook aan die vorm van samenwerken in een kantoor hangen grote nadelen.

Van kantoortuin naar een agile werkomgeving

Er is al veel over geschreven en verteld. Een agile werkomgeving. Maar hoe kan die toegepast worden op ons kantoor, denkt de CEO. Hoe ga ik het aanpakken? Het is niet mijn core business, ik heb ideeën, ik ken mijn organisatie, wat past wel en niet bij mijn visie? Dan zijn er The Revolution Guys.

Wij ontwerpen en realiseren uw toekomstige kantoorinterieur

Jij, als CEO of manager, kent je eigen organisatie als de beste. Jij weet wat je veranderen wil om je bedrijf met je mensen klaar te stomen om een TOP bedrijf te worden. The Revolution Guys luisteren en integreren jouw bedrijfsideeën met de Revolution Guys visie op Het Nieuwe Werken. Van idee tot een concreet werkconcept en ontwerp voor het nieuwe interieur. En dit interieurontwerp laat je ook nog eens bouwen door The Revolution Guys; een full-service dienstverlening met zekerheid over doorlooptijd, kosten, programma en ontwerp. Een dienst waarbij je de (her)inrichting van je bedrijf en facilitaire zaken volledig kunt uitbesteden aan ons, waardoor er geen druk op de eigen organisatie komt te liggen. Kortom eenvoudig van Idee en Ontwerp tot laten Bouwen.

Wil jij ook een nieuw kantoorconcept voor jouw bedrijf of instelling, contacteer ons via “FOLLOW THE REVOLUTION”.