Urban Offices | flexibele kantoorruimtes - The Revolution Guys
We design and build meaningful connections.
Revolution Guys, Antwerp, antwerpen, design, build, meaningful, connections, interieur, mascha de kleyn, aldwin de kleyn, projectinrichting, het nieuwe werken, revolutionguys.com, revolutionguys.nl, design and build interieur projecten, renovatie kantoor, verbouwen kantoor, duurzaam interieur, open office, totale renovatie kantoor, werkplekstrategie, kantoorontwerp, facility management, vastgoed renoveren
17077
page-template-default,page,page-id-17077,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Urban Offices | flexibele kantoorruimtes

Urban offices

Met de focus op ruimte, efficiëncy en cultuur hebben we ruimtes ontworpen die passen in het nieuwe concept van open kantoorlandschappen. Urban Offices zijn efficiënte, flexibele en paviljoen-achtige ruimtes die een surplus bieden op het gebied van privacy, concentratie, overleg en bij de creatie van taakgerichte zones .

AKOESTIEK

FLEXIBEL

SNELLE AFSCHRIJVING

NASA TECHNOLOGIE

FOCUS ROOM

SMALL OFFICE

The Revolution Guys hebben al design & build projecten uitgevoerd over de hele wereld; natuurlijk kort bij huis in Nederland en België, maar ook op de Nederlandse Antillen, de Verenigde Staten, Japan, Zweden en de KLM kantoren over de hele wereld.

AKOESTIEK

Urban Offices hebben een hoge akoestische waarde. Eenmaal binnen kun je rustig en geconcentreerd werken zonder afgeleid te worden.

INTERIEUR

Urban Offices zijn er in 2 afmetingen; de focus room en de small office. De focus room is een kantoor voor een werkplek. De small office is een ruimte voor kantoor en overleggen.

NASA TECHNOLOGIE

Urban Offices zijn geproduceerd volgens de nieuwste technologie. Ze zijn gemaakt van materiaal dat NASA veelvuldig toepast; super licht en tegelijkertijd ultrasterk.

OP MAAT

Urban Offices kunnen op maat worden geproduceerd. Zo zijn er opties voor bekabeling, opties voor ruiten, een waaier aan kleurschakeringen en zijn er mogelijkheden om de aaibaarheidsfactor te verhogen met zachte stoffen.

FLEXIBEL

Urban Offices veranderen makkelijk mee met de veranderingen van uw organisatie. Geen vaste kantoorwanden meer. Flexibel is het kernwoord.

SNELLE AFSCHRIJVING

Urban Offices kennen geen jarenlange onroerend afschrijving maar een snelle afschrijving van 5 jaar. De ruimtes zijn flexibel en kunnen makkelijk meeverhuizen.