U wil een nieuwe manier van werken - The Revolution Guys
We design and build meaningful connections.
Revolution Guys, Antwerp, antwerpen, design, build, meaningful, connections, interieur, mascha de kleyn, aldwin de kleyn, projectinrichting, het nieuwe werken, revolutionguys.com, revolutionguys.nl, design and build interieur projecten, renovatie kantoor, verbouwen kantoor, duurzaam interieur, open office, totale renovatie kantoor, werkplekstrategie, kantoorontwerp, facility management, vastgoed renoveren
17131
page-template-default,page,page-id-17131,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

U wil een nieuwe manier van werken

Klanten komen niet op de eerste plaats. Werknemers staan op de eerste plaats. Als je goed zorgt voor je werknemers dan zorgen zij met de grootste toewijding voor de klanten.
U wil een nieuwe manier van werken

Dag in, dag uit, ga je naar je kantoor, elke dag weer hetzelfde, routinewerk, terwijl je baas meekijkt over je schouder. Het klinkt ouderwets maar veel mensen zullen zichzelf hierin herkennen. Want veel bedrijven werken nog op deze manier terwijl de wereld rigoureus veranderd is.

Door globalisatie en digitalisering is het minder belangrijk waar we werken en wanneer we werken. Hierdoor kun je een gezondere work/life balance creëren. En dat is een fundamentele REVOLUTIE.

In de oude situatie waren werk en thuis strikt gescheiden. Nu wordt werk en privé met elkaar verbonden met netwerken en dat heeft een hele grote impact op de manier van werken.

Software neemt routinewerk over, nieuwe ideeën, creativiteit en klantgerichtheid worden steeds belangrijker. En dus moeten organisaties veel flexibeler worden en veel minder hiërarchisch. Vroeger leek het succes van een bedrijf af te hangen van het aantal werknemers en vooral hun aanwezigheid. Wie elke ochtend op tijd inklokte en stipt 1 minuut over 5 uitklokte was een goede werknemer. Er werd nauwelijks gekeken naar hun kwaliteiten, hun creativiteit en hun toewijding.

Dus wat is er nodig?

Een werkomgeving die aangepast is aan de behoeftes van de werknemers en de organisatie.

Veel bedrijven denken dan: ‘oh, we gaan dat kantoorinterieur even veranderen”. Maar er zijn er al veel die hiermee de plank flink misslaan, hun doelstellingen niet behalen en onnodig veel geld kwijt zijn aan een investering die irrelevant is.

Want het is niet:

 • een hip nieuw kantoorinterieur
 • zoveel mogelijk mensen vanuit thuis laten werken
 • zoveel mogelijk mensen in een open space ruimte stoppen

DE BENADERING VAN THE REVOLUTION GUYS

Het gaat om alle mensen. En het gaat erom dat zij hun werk op een productieve manier moeten organiseren. En dat zij creativiteit op een fijne manier kunnen ontplooien. Om de beste omstandigheden te creëren voor elke activiteit. Of het nu het ontwikkelen van nieuwe ideeën is, het leveren van content of het delen van kennis.

En dat heeft gevolgen voor onze fysieke werkomgeving waardoor je faciliteiten nodig hebt voor elke specifieke taak. Het betekent ook dat je een goede virtuele werkomgeving nodig hebt, direct toegang hebt tot alle gegevens, waar je ook bent, om samen te werken met collega’s waar zij ook zijn.

En het belangrijkste is dat je een organisatie en cultuur nodig hebt die gebouwd is op vertrouwen en een gedeeld gevoel voor verantwoordelijkheid. En iedereen, maar dan ook iedereen, inclusief de managers, moeten volledig achter deze nieuwe manier van werken staan. Eén team waarbij alle teamleden hetzelfde doel hebben en dat is het succesvol laten zijn van hun organisatie.

Agile werken

Het klinkt als een uitdaging en dat is het ook, maar de voordelen die er uit voortvloeien zijn enorm:

 • Gezondere en duurzamere werkomgeving
 • Mensen worden meer effectief en toegewijd aan het bedrijf
 • Betere samenwerking tussen mensen
 • Betere ideeën en een efficiëntere besluitvorming
 • Snellere probleemoplossing
 • Meer tevreden klanten voor de organisatie
 • Het zal de productiviteit van de werknemers enorm boosten
 • Bespaart veel kosten

MAAR…want is er één maar, als het op de juiste manier wordt toegepast. Er is geen universele blueprint die op elke organisatie neergelegd kan worden. Het begint allemaal met een organisatie die zijn VISIE, WAARDE en STRATEGIE kan formuleren.

OPLOSSING

VISIE, WAARDE en STRATEGIE moeten als een cocktail gemixt worden met FYSIEKE MIDDELEN, DIGITALE TOOLS en een BEDRIJFSCULTUUR die de verandering ondersteunt en waarbij mensen blij worden als ze er aan meewerken.

Want denk goed aan wat Darwin zei:

Het zijn niet de sterkste mensen die overleven

Het zijn ook niet de intelligentste mensen die overleven

Het zijn die mensen die zich het beste kunnen aanpassen aan veranderingen

Vertel ons, hoe ga jij dit laten werken voor jouw bedrijf?

The Revolution Guys revolutionguys

EVERY INTERIOR STARTS WITH A CONVERSATION