youEngine Antwerpen - The Revolution Guys
We design and build meaningful connections.
Revolution Guys, Antwerp, antwerpen, design, build, meaningful, connections, interieur, mascha de kleyn, aldwin de kleyn, projectinrichting, het nieuwe werken, revolutionguys.com, revolutionguys.nl, design and build interieur projecten, renovatie kantoor, verbouwen kantoor, duurzaam interieur, open office, totale renovatie kantoor, werkplekstrategie, kantoorontwerp, facility management, vastgoed renoveren
16886
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16886,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • GAME CHANGER YOU ENGINE ANTWERP
  • GAME CHANGER YOU ENGINE ANTWERP
  • GAME CHANGER YOUENGINE ANTWERP
  • GAME CHANGER YOU ENGINE ANTWERP

Over dit project

GAME CHANGER YOUENGINE ANTWERP – van TV persoonlijkheden tot media goeroes

2 visionairs die revolutie brengen in media en marketing

In de voorgaande 18 jaar hebben Bettina & Aimé furore gemaakt in de televisiewereld, bij Canvas, Ketnet, één, TV1 en de VRT. Sinds 2 jaar is hun gezamenlijk business model gebaseerd op een nieuw succes; youAntwerp, een adviesbureau voor digitale marketing. De belangrijkste ingrediënten zijn think-tell-sell, creatieve prestatie, data mining, digital age, young people, girl power, blending.

Als gevolg van de explosieve groei en overname van Newsengine is hun kantoor, vanaf nu door het leven gaand als “youEngine”, gelegen in het hipste deel van Antwerpen – ’t Eilandje – toe aan een revolutionaire metamorfose.

it's the new thing

The Revolution Guys, evenals youEngine, gehuisvest op het ubercoole Eilandje, hebben hun creativiteit in dit project geworpen om het voormalige uitgeverijkantoor om te vormen tot een waanzinnig loft kantoor. Geen grenzen, privacy, communicatie, overleg, openheid, persoonlijke ruimte, overzicht. The Revolution Guys creëerden een kantoorruimte die impact heeft op haar gebruikers en bezoekers. Zij laten de visie van het bedrijf terugkomen in het interieur, niet door een logokleurtje terug te laten komen in het interieur, maar door een gevoel te laten weerspiegelen dat precies weergeeft wat het hart van het bedrijf is. YouEngine is de motor die haar klanten vooruit brengt, zij biedt haar klanten een platform om succes te hebben.

it's the new thing that brings revolution

Stay tuned! The Revolution Guys laten zien dat zij vanuit kennis, ervaring en anders denken, wederom een nieuw interieurconcept en een stijl hebben weten neer te zetten waarin het prettig werken is voor iedereen.

Kom eens binnen voor een babbeltje en ervaar dat The Revolution Guys & youEngine Antwerp samen voor u het platform kunnen bouwen om u het succes te bieden dat u voor ogen hebt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

EVERY INTERIOR STARTS WITH A CONVERSATION

Categorie
Office
Tags
design & build kantoor interieur, HNW Het Nieuwe Werken, interieur loftkantoor, Kantoor 't Eilandje Antwerpen, Open kantoren, Open Office Space, The Revolution Guys Antwerpen, youEngine Antwerpen