VSI Your Bar - The Revolution Guys
We design and build meaningful connections.
Revolution Guys, Antwerp, antwerpen, design, build, meaningful, connections, interieur, mascha de kleyn, aldwin de kleyn, projectinrichting, het nieuwe werken, revolutionguys.com, revolutionguys.nl, design and build interieur projecten, renovatie kantoor, verbouwen kantoor, duurzaam interieur, open office, totale renovatie kantoor, werkplekstrategie, kantoorontwerp, facility management, vastgoed renoveren
16242
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16242,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • The Revolution Guys revolutionguys
  • The Revolution Guys revolutionguys
  • VSI Your Bar
  • The Revolution Guys revolutionguys

Over dit project

Het Design & Build concept van The Revolution Guys voor VSI Your Bar met akoestische en visuele perfectie

VSI is de grootste producent in Europa van energierepen. Produceert meer dan 500 verschillende recepten voor zeer bekende merknamen en “private labels”. Het sterk groeiende bedrijf had de wens voor een interieur dat het succes van het bedrijf uitstraalt. The Revolution Guys hebben gezorgd voor een nieuw fris interieur met kleur. Kleur geel als verbindend element tussen omgeving en het kleurconcept van VSI.

VSI Your Bar Metamorfose

The Revolution Guys veranderden het interieur van het bedrijf rigoureus. Het ging hierbij om het aanpassen van de uitstraling en de sfeer van het originele gebouw. Een fabrieksgebouw op een gemiddeld industrieterrein, zoals we er velen kennen in Nederland. VSI wilde graag dat de klant zich welkom voelt, een verrassingseffect bij binnenkomst, verbondenheid tussen hal en receptie en een gedegen ontvangst in het directiekantoor met presentatiemogelijkheden volgens de nieuwste technologie.

Vanwege de gewenste snelheid van realisatie en de creatieve ideeën was het  Design & Build concept van The Revolution Guys de ideale oplossing. Een concept waarbij in een vroeg stadium de verantwoordelijkheid voor ontwerp en realisatie wordt overgenomen en realisatie op zeer korte termijn mogelijk bleek te zijn.

Ook voor The Revolution Guys werd het een prestigeopdracht om dit project binnen 6 weken op te leveren: 24/7 bleek de oplossing. Niet alleen werd het interieur visueel veranderd, ook constructies van deuren, muren, plafonds, vloeren kregen een ingrijpende metamorfose. Ruimtes werden vergroot, data- en elektrawerken aangepast, plafonds werden voorzien van optische dieptes met illusieplafonds en de nieuwste technieken van verlichting.

De receptie is kleurrijker, duidelijker en informeler van sfeer geworden, met gele panelen als blikvanger; een akoestische en visuele perfectie. Het directiekantoor c.q. de boardroom werd voorzien van een illusieplafond voor optische hoogte, de nieuwste technieken en functionaliteit onzichtbaar verwerkt in de ruimte, een presentatiewand te bedienen door de directeur vanuit zijn werktafel.

De sfeer in het gebouw wordt nu door de mensen als zeer prettig ervaren; een interieur met karakter om te blijven inspireren.

EVERY INTERIOR STARTS WITH A CONVERSATION

Categorie
Office
Tags
design & build interieur projecten, Kantoormetamorfose, Ontwerp en uitvoering nieuw kantoorinterieur, The Revolution Guys, VSI Your Bar