Roche Diabetes Care Almere - The Revolution Guys
We design and build meaningful connections.
Revolution Guys, Antwerp, antwerpen, design, build, meaningful, connections, interieur, mascha de kleyn, aldwin de kleyn, projectinrichting, het nieuwe werken, revolutionguys.com, revolutionguys.nl, design and build interieur projecten, renovatie kantoor, verbouwen kantoor, duurzaam interieur, open office, totale renovatie kantoor, werkplekstrategie, kantoorontwerp, facility management, vastgoed renoveren
163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-163,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • Roche Diabetes Care - The Revolution Guys
  • The Revolution Guys revolutionguys
  • The Revolution Guys revolutionguys
  • The Revolution Guys revolutionguys
  • The Revolution Guys revolutionguys

Over dit project

Roche Diabetes Care

Onze opdrachtgever heeft een prachtig kantoorpand op een kantorenpark in de randstad. Het biedt functioneel onderdak, geeft bescherming en creëert waarde voor de medewerkers. Maar dat bleek niet voldoende. Roche Diabetes Care kon zichzelf vinden in de logica van The Revolution Guys en contacteerde hen. De logica van The Revolution Guys is om te inspireren, te creëren en een balans te maken tussen beleving en gebruikswaarde waardoor een significante meerwaarde ontstaat van het kantoor voor haar gebruikers.

Roche Diabetes Care - Together Everyone Achieves More

Het gevolg is dat The Revolution Guys een huisvesting hebben ontworpen en gebouwd die bijdraagt aan het gezamenlijk doel, de missie van Roche Diabetes Care: Patients live improve because we care. En een huisvesting die bijdraagt aan de reden dat de Roche mensen elke dag samenwerken.

Creatie van het interieur van Roche Diabetes Care: mensen samenbrengen is het hoofdingrediënt in de interieur concepten van The Revolution Guys. Dit is het belangrijkste aspect tot innovatie en vooruitgang. Dit doel hebben we bereikt door een bezield interieur te maken waar het prettig werken is. We hebben plekken die werken in plaats van werkplekken gemaakt. We hebben een groepsgevoel bewerkstelligt, een verbinding tussen mensen gemaakt. Kortom een juiste balans tussen ratio en emotie, tussen yin en yang, tussen mannelijk en vrouwelijk.

Dit alles is bereikt binnen de begrensde mogelijkheden, immers Roche Diabetes Care had al een voorgeschreven richting ingezet. Dit bestond uiteraard uit een duidelijk begrensd budget, enkele bestaande middelen werden (onzichtbaar) heringezet en er waren de wensen van de gebruikers zelf.

Op een zeer korte tijdsspanne hebben The Revolution Guys een nieuwe concept van samenwerken neergelegd, een interieur ontwerp en zijn zij begonnen met het strippen van de binnenzijde van het kantoorpand. We hebben nieuwe ruimtes gecreëerd, hebben mensen meer laten circuleren, hebben hen uit hun eigen kantoorkamertje gehaald, hebben hen laten dromen over de toekomst van Diabetes Zorg. Het resultaat is dat de werknemers, de mensen, nu de activa zijn van de onderneming, er is een levendig zorgzaam interieur ontstaan, met een clean desk policy, waar circulatie en geluid wenselijk zijn.

EVERY INTERIOR STARTS WITH A CONVERSATION

Categorie
Healthcare, Office
Tags
Design & Build kantoor, Gezond werken, Hergebruik van oud meubilair, Het Nieuwe Werken, Kantoormetamorfose, Kantoorrenovatie, Renovatie bestaande kantoorgebouwen, verduurzamen van de kantooromgeving