Cubiss Tilburg - The Revolution Guys
We design and build meaningful connections.
Revolution Guys, Antwerp, antwerpen, design, build, meaningful, connections, interieur, mascha de kleyn, aldwin de kleyn, projectinrichting, het nieuwe werken, revolutionguys.com, revolutionguys.nl, design and build interieur projecten, renovatie kantoor, verbouwen kantoor, duurzaam interieur, open office, totale renovatie kantoor, werkplekstrategie, kantoorontwerp, facility management, vastgoed renoveren
16494
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16494,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • The Revolution Guys revolutionguys
  • The Revolution Guys revolutionguys
  • The Revolution Guys revolutionguys
  • The Revolution Guys revolutionguys
  • Cubiss Tilburg

Over dit project

Cubiss Tilburg heeft een belangrijke missie. Zij streeft ernaar dat iedereen de kans krijgt zich persoonlijk te ontwikkelen en kennis op kan doen die nodig is om volwaardig deel te kunnen nemen aan onze maatschappij.

Cubiss Tilburg – Een kantoor met een missie

Om deze missie intern waar te maken hebben we een interieur ontwikkeld waar mensen worden samengebracht; samen hebben we meer kennis en door interactie kunnen we deze kennis naar elkaar overbrengen.

De kantoren zijn getransformeerd naar open kantoren met veel ruimte voor privacy. PrivĂ©werken, maar waar het vooral fijn is om met elkaar te werken. Een interieur met alle comfort en alle middelen om met elkaar te communiceren. Dit werken wordt afgewisseld met ontspanning in een ruimte met Brabantse gemoedelijkheid waar gegeten, gedronken, gelachen en gepraat wordt. Een typische jaren ’70 kantine hebben we hier omgebouwd tot een ruimte met een eigentijds interieur waar functionaliteit en gezelligheid met elkaar worden gecombineerd. Zo werkt Cubiss ook aan haar interne doel: mensen samenbrengen om met elkaar het beste resultaat te behalen.

EVERY INTERIOR STARTS WITH A CONVERSATION

Categorie
Education, Office