Over The Revolution Guys - The Revolution Guys
About The Revolution Guys: Wilt u ook revolutie in uw kantoor? Wij zijn The Revolution Guys; een full-service design & build bureau uit Europa. Wij gebruiken interactief design als standaard benadering. Een integrale benadering om het interieur te bouwen of renoveren voor uw luchthaven, ziekenhuis, kliniek, cultureel centrum, hotel, restaurant, kantoor. Neem contact op en zie hoe wij u en uw project kunnen helpen .
full-service, design & build, interactief design, interieur bouwen, interieur renoveren, kantoor, ziekenhuis, kliniek, luchthaven, cultureel centrum
15284
page-template-default,page,page-id-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

De 2 leiders van ons expert team

REVG-Mascha-400x400px

Mascha

REVG-Aldwin-400x400px

Aldwin

Wij zijn samen het gezicht van The Revolution Guys; met achter ons een compleet team om onze ideeën en concepten in praktijk te bouwen en tot leven te laten komen. Kantoorinterieurs maken waar mensen tot bloei komen, waar mensen zich tot het uiterste kunnen geven. Het is onze ambitie om de ambities van onze opdrachtgevers waar te maken. We zijn geëngageerd om onze opdrachtgevers koploper te maken in hun industrie en hen het platform te bieden om succes te hebben. Een omgeving creëren waar het fijn is om te werken, fijn is om er te zijn, waar je privacy kunt vinden, waar je makkelijk overleg kunt hebben met je collega’s, waar interne en externe communicatie toegankelijk is gemaakt, waar je geen last hebt van elkaar, waar de akoestiek optimaal is, waar je een hecht team kunt vormen om je doelstellingen te halen. Kortom wij maken interieurs waar een optimale samenwerking tot stand kan komen.

Wij werken sinds 1999 samen om interieurprojecten te bedenken, ontwerpen, vorm te geven en te bouwen. Voor die tijd hebben we al ervaring opgedaan, ieder op een andere manier, de wereld rondgereisd, en zelfs ervaring opgedaan in andere sectoren. Tot het moment gekomen was om onze aanvullende krachten te bundelen. De een als conceptontwikkelaar en de ander als interieurdesigner. Spraakmakende interieurprojecten hebben we met succes afgerond voor de Gemeente Amsterdam, Stadstoezicht Amsterdam en het Afval Energie Bedrijf in Amsterdam. Voor KLM en andere bedrijven op Schiphol hebben we luchtvaart gerelateerde interieurs bedacht, gemaakt en gebouwd. Van bagage afhandelingskelder tot en met het KLM directiekantoor in Amstelveen. Voor Roche Diagnostics hebben we al 20 jaar nieuwe werkconcepten gemaakt; want werken is ook continue werken aan een interieur dat past bij de veranderende wereld. Van middelgrote en locale bedrijven tot grote multinationals en overheid; we noemen er een paar Timmermans Infra in ’s-Hertogenbosch, Uitgeverij Zwijsen in Antwerpen, Hearthside in Leerdam, Energy Resources/ Essent Group in ’s-Hertogenbosch, Stichting Cubiss in Tilburg, Gemeente Apeldoorn en Wisselwerk in Apeldoorn, stichting BKR in Tiel. De lijst van musea, overheid en semi-overheid, onderwijsinstellingen en bedrijven is te lang om op te noemen.

Bij een kantoorinterieur gaat het om mensen. Een interieur moet de verbinding maken tussen mensen. Dan krijg je een interieur dat meewerkt om optimale resultaten te behalen. En dan is een samenwerkingsconcept de basis voor een nieuw interieur. Of het nu gaat om de Nieuwe Manier van Werken, Agile werken of welk ander concept. Verandering is noodzakelijk maar moet passen bij de cultuur van het bedrijf, ik maak een interieurconcept als een maatpak, toegesneden op de mensen.

Mijn specialiteit is het ontwerpen van een innovatief interieur en producten die toepasbaar zijn in kantooromgevingen, die een positieve bijdrage leveren aan ecologie, gezondheid van de werknemer, rendement bieden en besparingen kunnen opleveren voor de opdrachtgever. Ik ben een out-of-the-box thinker. Verwacht van mij een oplossing voor elk vraagstuk. Want problemen bestaan niet in mijn denkwijze. Het mooiste moment is voor mij als ik de glinstering in de ogen van onze opdrachtgevers zie als we met een animatiefilm het nieuwe interieur presenteren. Het overtreffen van verwachtingen vind ik het mooiste compliment dat ik kan krijgen.

Een interieur moet inspireren en motiveren. Elk interieur heeft een doel en dat moet je voelen. Wij brengen alle facetten tot één geheel; techniek, feel-good interieur, communicatie, gebouw, faciliteiten, samenwerkingsconcept. En het belangrijkste daarbij is dat we mensen centraal zetten. En dan krijg je positieve gebruikerservaringen en laat je mensen stralen!

The Revolution Guys kantoor Antwerpen

The Revolution Guys maken revolutie in Europa. Waarom Antwerpen als uitvalsbasis?

Wij zijn gepassioneerd van ontwerpen en gedreven een interieurproject tot in perfectie uit te voeren. Wij kennen daarbij geen grenzen.
Om grenzeloos te denken, zijn wij gehuisvest in de metropool van Europa, Antwerpen. ‘t Stad van cultuur, design, mode, met bekende aandachtstrekkers als het Havenhuis van Zaha Hadid, Museum aan de Stroom van Neutelings-Riedijk. En de bekende Antwerpenaren als Maarten van Severen en Dries van Noten. ‘t Stad van het Bourgoundische leven, de meest bruisende, energieke en inspirerende stad. The Revolution Guys hebben een locatie gevonden die spraakmakend is; we zijn gevestigd in het voormalige kantoorpand en stapelhuis van stadsarchitect Pierre Bruno Bourla, precies tegenover het MAS. Gelegen op ‘t Eilandje, de bruisende stadswijk aan het water.
Samen met onze andere vestigingen in Nederland en Zwitserland bereiken wij bedrijven van internationale faam en bewijzen we daarmee dat grenzeloos denken begint vanuit het eigen brein en zich uitstrekt over landsgrenzen.

Concepten maken0%

Ontwerpen van een interieur0%
Bouwen van een interieur0%
Concept - Ontwerp - Bouwen0%