Maak een connectie met je interieur - The Revolution Guys
We design and build meaningful connections.
Revolution Guys, Antwerp, antwerpen, design, build, meaningful, connections, interieur, mascha de kleyn, aldwin de kleyn, projectinrichting, het nieuwe werken, revolutionguys.com, revolutionguys.nl, design and build interieur projecten, renovatie kantoor, verbouwen kantoor, duurzaam interieur, open office, totale renovatie kantoor, werkplekstrategie, kantoorontwerp, facility management, vastgoed renoveren
17999
post-template-default,single,single-post,postid-17999,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Maak een connectie met je interieur

Een gigantische hocker voor een communicatieve werkomgeving

Maak een connectie met je interieur

Maak een connectie met je interieur. Deze gigantische leespoef nodigt mensen uit om samen te zitten, liggen, relaxen en lezen. Terwijl ze lezen, blijven ze toch in contact met elkaar. Deze leespoef is zo groot dat er wel 15 mensen op kunnen zitten, liggen, lezen, praten.

Elk jaar maken we prachtige ontwerpen voor producten voor bestaande merken en/of specifiek voor de eigen behoefte van bedrijven. Merken die onze ontwerpen opnemen in hun collectie. Bedrijven die een speciaal ontwerp uitgedacht willen hebben voor bijvoorbeeld een ontvangstbalie, speciale control rooms en meer.

Deze gigantische leespoef is door The Revolution Guys ontworpen voor een school. Maar is breed inzetbaar; en kan gebruikt worden in bibliotheken, leeszalen, kantoren waar agile wordt gewerkt, open space kantoren. Overal waar creatief wordt gedacht en af wordt geweken van bestaande denkwijzen over een productieve omgeving.

Verbinden met elkaar is belangrijker dan ooit: onze omgeving kan onze identiteit beïnvloeden

In het dagelijkse leven wordt het steeds belangrijker om ons te richten op verbinding, inspiratie, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Door ons op deze aspecten te richten kunnen mensen, teams en bedrijven of instellingen, topprestaties leveren. Om dit te bereiken begin je met het interieur; dit moet uitnodigen om een verbinding te kunnen maken. De omgeving moet inspireren, af van de gebaande paden. Met andere woorden het interieur moet uitnodigen om makkelijk verbinding te kunnen maken met andere mensen. Met connectie gaan mensen elkaar begrijpen en kunnen ze prestaties leveren die tot ongekende hoogte reiken.  Dan pas heb je een interieur dat goed werkt.

Als jij ook een speciaal product ontwerp nodig hebt voor je bedrijf of instelling, contacteer ons via “FOLLOW THE REVOLUTION”